Another party's over....

... maar we kunnen zonder meer zeggen dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagde Queendag!! Met geweldige optredens van Robby Valentine (die speciaal voor de gelegenheid een prachtige Queen Tribute CD had opgenomen!) en Miracle (die ons o.a. verrasten met prachtige uitvoeringen van March of the Black Queen en Tenement Funster). Met heerlijke verhalen over Freddie van Peter Freestone, bij de foto's die hij uit zijn prive collectie had meegenomen. Met geweldige interviews met onze talkshowgasten Martin van der Starre, Paul Donkers en Rens de Hond, vakkundig afgenomen door Edger Hamer! Met een leuke maar onwijs moeilijke prijsvraag (antwoorden binnenkort op deze site), een te leuk nieuw spel (Kroontje op Kroontje af - wat was het een mooi gezicht, al die oranje kroontjes!) en natuurlijk de Let Us Introtain You quiz, die werd gewonnen door Jan Willem Krom. Een loterij waarin heel, heel veel prijzen gewonnen konden worden en een veiling die maar liefst 2125 euro opleverde voor Stop Aids Now! Een grote markt waar flink wat items van eigenaar verwisselden - kortom, een dag waarop wij en onze mede-brainstormers met veel trots op terug kunnen kijken.

Aangezien het 1 november 30 jaar geleden was dat Hannie de fanclub had overgenomen, werd ze verrast met 30 prachtige lange rozen, die haar door 30 fans werden overhandigd - en mooi moment. Onze officiele opening was ook zo'n mooi moment, Rinus Walstijn had weer een leuke tekst verzonnen, ditmaal ingepast ion Bohemian Rhapsody. Onze tekst, na het middenstuk van Bo Rhap:

Queen bestaat 40 jaar, have a beautiful day

Freddie, Roger en John en ofcourse Brian May

We love you, yeah we love you forever

Queen voor altijd, dat gevoel raak je never meer kwijt

Welkom op de Queendag, Magic door de zaal

Welkom op de Queendag, welkom op de Queendag allemaal

Enkele klapstukken van de veiling: 100 euro voor een door Brian May gesigneerd exemplaar van A Village Lost and Found, 250 euro voor een prachtige (door Marjolein Abel vervaardigde) zilveren armband met op de schakels de tekst: Queen-Love of-my Life, 200 euro voor een paar door Roger Taylor gesigneerde drumstokken, 100 euro voor een concertposter uit 1986, 90 euro voor een 2-uur durende fotoshoot, beschikbaar gesteld door Jeroen Nouwens en 100 euro voor een stapeltje oude plakboeken van Joris Donkel. Ook de door de gasten gesigneerde T-shirts brachten mooie bedragen op.

Natuurlijk moeten wij ook onze sponsors nogmaals bedanken, bij deze! Ron de Vries bloemen, Administratiekantoor Mercury, Super Sales Club, kantoorboekhandel Nieuwe Weme en drukkerij van de Water (verantwoordelijk voor het speciale 40 verhalen boekje wat uitgereikt werd - er werden er slechts 350 geproduceerd en alle boekjes waren genummerd, dus dat zou ooit nog eens een collector's item kunnen worden..).

Maar uiteindelijk moeten we JULLIE, de fans, bedanken!! Zonder jullie heeft zo'n dag organiseren helemaal geen zin, dus dank voor jullie komst en tot de volgende keer!!

2011-11-07 19:11:11