Groot deel programma bekend!

Na een zeer vruchtbare brainstormsessie afgelopen zaterdag hebben we ons programma zo goed als rond en kunnen we jullie in elk geval onderstaande programma-onderdelen verklappen:

Live-optredens van MayQueen én de virtuoze Russische concertpianiste Natalia Posnova

Veiling

Loterij

Markt

Kroontje op Kroontje af

Karaoke

Dreamers Ball (disco)

Onze gasten zijn o.a. de altijd aanwezige en zeer geliefde Peter Freestone die dit keer… nee, dat verklappen we nog niet, we houden het nog even spannend maar het wordt bijzonder! Ook Edger Hamer heeft een bijzondere gast die we in een volgende mail zullen verklappen.

Dankzij de kennis en medewerking van Albert van de Werfhorst aan de brainstormsessie kun je een geweldige trailer voor deze dag HIER vinden:

Deel deze link zo veel mogelijk, ook op Facebook – we willen van deze dag een absolute knaller maken met zoveel mogelijk bezoekers!

Nog geen kaarten besteld? Je wilt deze dag toch niet missen?

Kaarten voor deze dag kosten € 35,00 per stuk en er zijn ook sponsorkaarten à € 60,00 te koop (net als vorig jaar zal je naam dan op de lijst van sponsors opgenomen worden). We zullen de bestelde kaarten dit keer niet van te voren opsturen, alle kaarten kunnen aan de deur opgehaald worden. Als het niet uitverkocht raakt zullen er ook kaarten aan de deur verkocht worden, deze kosten dan echter € 40,00.

Wil je een tafel  (€ 35,00) op de markt? Mail ons – en hou er rekening mee dat er dit keer een beperkt aantal plaatsen is aangezien we de markt centraal in het Atrium en de Uiver gaan houden (zodat alle standhouders beter zichtbaar zijn voor de bezoekers).

Het juiste bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL92INGB0002313172 t.n.v. J.J. Roggeveen/Queen Fanclub te Maassluis.Vermeldt alsjeblieft bij de omschrijving waar je betaling voor is.

2018-01-19 19:59:47