De kaartverkoop gaat beginnen!

Met nog precies een half jaar te gaan hebben we een groot deel van het programma voor onze Queendag op 26 mei geregeld en willen we gaan beginnen met de kaartverkoop! Over het programma willen we nog niet al te veel kwijt, behalve dan dat de live-band ’s-avonds dit keer MayQueen zal zijn. Natuurlijk hebben we een aantal vaste programma-onderdelen (veiling, loterij, quiz, markt etc.) maar in de komende maanden zullen we steeds weer een tipje van de sluier oplichten.

Met de feestmaand in het verschiet is een kaart voor deze dag het perfecte cadeau voor in je schoen of onder de boom. Kaarten voor deze dag (die van 12.00 tot 22.00 gaat duren) kosten € 35,00 per stuk en er zijn ook sponsorkaarten à € 60,00 te koop (net als vorig jaar zal je naam dan op de lijst van sponsors opgenomen worden). We zullen de bestelde kaarten dit keer niet van te voren opsturen, alle kaarten kunnen aan de deur opgehaald worden. Als het niet uitverkocht raakt zullen er ook kaarten aan de deur verkocht worden, deze kosten dan echter € 40,00.

Natuurlijk gaat er de komende maanden nog veel meer informatie volgen, ook over het T-shirt en de mogelijkheden qua diner in de Koningshof, maar voor nu willen we eigenlijk alleen maar zeggen: bestel die kaarten! Het is voor ons – Hannie, Anja en alle brainstormers – een enorme opsteker als we merken dat de kaartverkoop begint te lopen en we dus niet voor niets bezig zijn.

Wil je een tafel  (€ 35,00) op de markt? Mail ons – en hou er rekening mee dat er dit keer een beperkt aantal plaatsen is aangezien we de markt centraal in het Atrium en de Uiver gaan houden (zodat alle standhouders beter zichtbaar zijn voor de bezoekers).

Het juiste bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL92INGB0002313172 t.n.v. J.J. Roggeveen/Queen Fanclub te Maassluis. Vermeldt alsjeblieft bij de omschrijving waar je betaling voor is.

2017-11-26 17:28:25