PETER STRAKER, MIKE MORAN en GREG BROOKS

We zijn ontzettend blij en vereerd dat we nog 3 bijzondere namen aan ons toch al volle programma hebben kunnen toevoegen deze week: Queenarchivist Greg Brooks, die veel te vertellen heeft over de nieuwe releases, een van Freddie's beste muzikale vrienden en collegazanger Peter Straker (denk bijvoorbeeld aan Ragtime Piano Joe maar ook aan de hilarische videoclip van the Great Pretender) en Mike Moran, dirigent van o.a. Barcelona. Het is een unicum dat Peter Straker heeft toegezegd, dankzij de volhardendheid van trouwe fan Bas Asselbergs, hij heeft gezegd dat dit absoluut eenmalig is dus mis dit niet! Deze kans krijg je nooit meer, je kunt eventueel items laten signeren, foto's maken etc. En natuurlijk plannen we een question and answer session in. In verband met de toevoegingen in het programma zullen we een half uur eerder beginnen, om half 11 dus, binnenkort zullen we het nieuwe tijdschema op de site vermelden! Heb je nog geen kaarten besteld, doe het dan snel want met de komst van deze giganten gaat de verkoop hard. Voor slechts 25 euro per kaart, een lange dag vol Queenentertainment. Bestellen? Overmaken op rekeningnummer NL92INGB0002313172 t.n.v J.J. Roggeveen/Queen Fanclub te Maassluis. Bestelde kaarten worden half september aan je verzonden. It's A Beautiful Queen Day!!!

2016-08-28 18:11:12