Kaartverkoop en programma

Voor 25 euro ben je een hele dag van 11.00 tot 23.00 uur onder de pannen (mits in de voorverkoop gekochtaan de deur gaat de kaart 30 euro kosten) en kun je genieten van deze fantastische dagGeïnspireerd door een signaal van een fan ontstond het idee om ook fans de kans te geven te sponsorenuiteraard op vrijwillige basis. Voor 50 euro wordt je sponsor van deze dag, je krijgt hier uiteraard je toegangskaart voor en je naam zal als sponsor bekend gemaakt worden op de dag zelf.

Onze Queendag is toegankelijk voor ALLE Queenfans, niet alleen de fanclubleden.

Het rekeningnummer waar je het bedrag voor de kaarten op kunt storten is

NL92INGB0002313172 t.n.v. J.J. Roggeveen/Queen Fanclub te Maassluis.  Wacht niet te lang met bestellen, want vol = vol en het gaat zo’n leuke dag worden, die wil je als echte fan niet missen!derdelen zijn:

·         Na de officiële opening taart ter gelegenheid van Freddie’s 70e verjaardag

·         Presentatie nieuw boek Edger Hamer en een interview met Edger door RTL verslaggever Rik Konijnenbelt

·         Veiling t.b.v. Stop Aids Now

·         Loterij

·         Algemene prijsvraag

·         Kroontje op kroontje af met speciaal voor de gelegenheid vervaardigde kroontjes

·         We spelen onze versie van de Slimste Mens, omgedoopt tot de Slimste Fan

·         Peter Freestone met zijn gast, Milan Chriss

·         Live optreden the Dutch Queen Tribute Band

·         Live optreden Valentine met band

·         Markt

·         Vertoning bijzonder video materiaal

Het zal zeker ook weer mogelijk zijn om in de zaal te eten, dit zal dit keer in buffetvorm gebeuren. Meer informatie hierover volgt later.

Ook is er een fantastische aanbieding van het IBIS hotel in Vlaardingen waar je eventueel kunt overnachten, ook hierover volgt de informatie op korte termijn.

2016-03-29 16:01:04