Vervolg van een ontmoeting . . .

Queenfan A: Kijk eens aan, zo zie je elkaar zelden, en dan ineens kom  je elkaar weer tegen. En, nog gelukt om een kaart te krijgen voor de Queendag ?

Queenfan B:  Jazeker, maar jij gaf toen aan dat ik snel moest zijn in verband met  de cd die de 1e 250 besteller krijgen, maar joh, er zijn zoveel  redenen  waarom je deze Queendag niet mag missen, kijk eens naar het programma: maar liefst 2 live-acts,  ’s-middags Queen Unplugged Project uit Hongarije, die jongens  die twee jaar geleden ook de zaal plat speelden, en wat dacht je van de muzikale uitsmijter  voor de avond, de onovertroffen Robby Valentine, dat is toch grandioos.

A: Ja, dat is niet mis. Maar ik ga zeker ook om op de “markt” te kijken of ik nog iets kan kopen voor mijn verzameling, of misschien op de veiling. Benieuwd wat er dit jaar weer zal zijn.

B: En dan nog die leuke spellen tussen de bedrijven door, er schijnen maar liefst 2 nieuwe spellen gespeeld te gaan worden, en de puzzel. Je weet wel, die krijg je altijd als je binnenkomt, en de winnaar krijgt ook nog een leuk prijsje.

A: Over prijzen gesproken, dit jaar is de hoofdprijs in de loterij een super-Queen-item, iets grandioos wat elke Queenfan zou willen hebben.

B: En wat mag dat dan wel zijn ?

A: Ik zal het zachtjes in je oor zeggen, het is ps ps ps ps ps ps ps ps ps ps ps ps ps ps ps ps ps, te gek .

B: Nou, mag je zeggen, ik ga meteen bij binnenkomst loten kopen want die prijs wil ik ook zeker wel winnen.

A: Waar ik ook naar uitkijk is de talkshow, er schijnen weer hele leuke en interessante gasten te komen,  en natuurlijk hangen we weer aan de lippen van Peter Freestone, fijn dat ie er ook weer is.

B: Nou, ik moet gaan, zie je sowieso op 3 november in Maassluis in de Koningshof, maar misschien kom ik je nog eerder weer tegen. De dag begon toch om 11.00 uur ? Ik zal er dan zeker al zijn, want ik wil geen minuut missen.

Nog geen kaarten besteld voor de Queendag?? Doe dat dan nu door 22,50 per kaart over te maken over rekeningnummer 23.13.172 t.n.v. J.J. Roggeveen/Queen Fanclub te Maassluis. Niet vergeten, je wilt deze dag als fan echt niet missen!

Geplaatst door: Rinus Walstijn
2012-08-19 12:42:08