De fanclub is trots !!!

Trots op haar leden e.a. Queen-fans. Het is pas eind juni en er zijn al ruim 200 kaarten verkocht voor de Queendag , straks begin november. Hij of zij die nog geen kaart(en) heeft besteld, haast je, want  UITSLUITEND  de eerste 250 kaartenkopers, krijgen gratis, voor niks en cadeau, voor noppes en niemendal dit fantastische collectors-item:

CD, limited edition, 250 stuks, afzonderlijk genummerd, met opnamen van het eerste Queen-concert in Nederland, op 8 december 1974 in het Congresgebouw te Den Haag.

Let op: deze cd zal beslist NIET worden verkocht.

Maar er is natuurlijk veel meer “moois”, wat het waard maakt deze dag te beleven. Wat dacht je van de live-optredensOnze eigen Nederlandse Robby Valentine als avond-act, en uit Hongarije, inmiddels beroemd in Queen-land, Queen Unplugged Project, in de middag.  De interessante talkshow Hamer to talk.  En verder: de verzamelaarsmarkt, de traditionele loterij met dit jaar wederom een grandioze hoofdprijs. Quizzen en spellen, o.a. Kroontje op, kroontje af , en 2 nieuwe items:  Quote en wie en de Grote Queen Kennis Quiz, en niet te vergeten de-aan-de-deur-gekregen-puzzel. Als elk jaar: de veiling ten bate van de stichting Stop Aids Now. En last but zeker niet least onze vaste gast: de door iedereen beminde, altijd charmante Peter “Phoebe” Freestone. Wat gaat hij dit jaar doen ?

Dus:

Queendag-waar ?           In de enige echte voor-één-dag-per-jaar-Queen-tempel:

Koningshof  -  Uiverlaan 20  -  Maasluis

Queendag-wanneer?       zaterdag  3 november 2012, vanaf 11.00 a.m.

Queendag-kaarten?        €  22,50 per stuk, door overmaking op 23.13.172

ten name van J.J. Roggeveen/Queenfanclub