De fanclub trakteert Queendag-bezoekers !!!

Jullie Queen-fanclub is, met dank aan Queenfan en talkshowgast Rik Konijnenbelt, in het bezit gekomen van historische en tot nu onbekende opnamen van Queen’s eerste concert in Nederland, op 8 december 1974 in het Congresgebouw in Den Haag, en gaat hiervan in een genummerde en gelimiteerde oplage cd’s uitbrengen, om die vervolgens gratis weg te geven aan Queendag-gangers. De oplage bedraagt 250 exemplaren, dus wil je zeker zijn van dit unieke cadeautje, wees er dan snel bij en bestel je kaarten, want OP  =  OP.  Heb je reeds kaarten besteld, dan ben je nu al verzekerd van een exemplaar. Dus voorkom teleurstelling straks en bestel je kaarten NU. Deze kans mag je niet missen.

Kaarten bestel je op queenfanclub@planet.nlen kosten slechts € 22,50 per stuk. Betaling op rekening 23.13.172 ten name van J.J. RoggeveenQueenfanclub te Maassluis.

Geplaatst door: Rinus Walstijn
2012-06-05 08:48:54