Kaartverkoop Queendag 2012

Hoewel het nog even duurt – 30 weken om precies te zijn! – gaan we vanaf vandaag beginnen met de kaartverkoop voor onze Queendag op 3 november a.s. in de Koningshof in Maassluis! Hoewel nog niet het hele programma vast staat, kunnen we in elk geval wel alvast verklappen dat we ’s-middags (op veler verzoek) een live-optreden van de Hongaarse band ‘Queen Unplugged Project’ hebben en ’s-avonds kunnen we genieten van Robby ValentineZijn optreden vorig jaar november smaakte beslist naar meer en vandaar dat we hem gevraagd hebben een volledig optreden te verzorgen!

Eén van de talkshowgasten zal RTL4 verslaggever en Queenfan Rik Konijnenbelt zijn, onze 2e talkshowgast wordt later bekend gemaakt. Uiteraard is Peter Freestone aanwezig – en er wordt druk gewerkt aan nog een andere bijzondere gast, we verklappen nu nog niet wie.

In plaats van de Let Us Introtain You quiz zijn we een nieuwe quiz aan het ontwikkelen, die heel toegankelijk voor iedereen zal zijn. Ook het Kroontje op, Kroontje af spel houden we in ere. Kortom, we zijn er met onze brainstormers al weer druk mee bezig!

Kaarten kosten, net als vorig jaar, E 22,50 in de voorverkoop en kunnen vanaf nu besteld worden door dit bedrag over te maken op bankrekeningnummer 23.13.172 t.n.v. J.J. Roggeveen/Queen Fanclub te Maassluis.

2012-05-18 16:57:45