kaartverkoop Queendag 5 november begonnen

De kaartverkoop voor onderstaande Queendag is begonnen! De kaarten kosten 22,50 euro per stuk indien in de voorverkoop gekocht (en 25 euro aan de deur). Stuur een mailtje naar queenfanclub@planet.nl voor meer informatie met betrekking tot de betaling!

Wij zijn zelf reuze enthousiast over het programma voor de Queendag op 5 november a.s. en ook al staat nog niet alles vast, we willen nu reeds een klein tipje van de programmasluier oplichten en jullie in ons enthousiasme laten delen.

Als vanouds begint de Queendag om 11.00 uur. De Koningshof is dan al gevuld met jullie favoriete muziek en dan is het weer: Hoi, hallo, kus-kus, want Friends will be friends,  je komt weer al je Queen-vrienden en vriendinnen tegen. Ongetwijfeld één van de hoogtepunten van de Queendag.

Uiteraard is er ook weer een Queen-markt, want je verzameling schreeuwt om uitbreiding. De markt blijft staan tot 17.30 uur. Tevens is het wederom tijd voor de Quiz- en puzzelpret; de bij de deur gekregen formulieren invullen en inleveren bij de fanclubstand, uiterlijk tot 15.00 uur, want we moeten ze ook nog nakijken.

Na de officiële opening kun je nog genieten van (in willekeurige volgorde):

Telling stories by Peter Freestone, aan de hand van zijn privé foto’s:

Een talk-show o.l.v. Edger Hamer, met spannende gasten;

Live muziek van de Royal Squeeze Box, met misschien nog een verrassende derde stem;

We spelen de Queen-versie van Petje-op petje-af, dus:  Kroontje op, kroontje af !! Zet dus al je Queen-weetjes op je eigen harde schijf en neem ze mee naar Maassluis.

Tradities moet je in ere houden dus is er weer een loterij en een veiling;

Ook dit jaar spelen we weer het  Queen-introspel Let us introtain youLennert Heijnen, de glorieuze winnaar van 2010, neemt het op tegen de 3 beste kandidaten uit de voorronde’s, die ’s morgens worden gehouden. Dus, kandidaten, geef je alvast op, want deelname is beperkt. Hoofdprijs 2011: 2 kaarten voor het door de Engelse fanclub georganiseerde Freddie memorial concert op 25 november a.s. inclusief de boot/treinreis naar Londen en 2 overnachtingen  in een  4-sterren hotel.

Tot slot: een spetterend live concert van  ???????????  Dat blijft nog even geheim !

2011-08-12 15:51:11