kaarten voor de Queendag

Omdat we er veel vragen over krijgen en de site blijkbaar niet altijd even duidelijk is:

JA, er zijn nog voldoende kaarten voor onze Queendag te bestellen. Deze zijn ook door niet-leden gewoon te bestellen. Wil je de dag echt niet missen? Bestel dan NU je kaarten door 22,50 euro per kaart over te maken op rekeningnummer 23.13.172 t.n.v. J.J. Roggeveen/Queen Fanclub te Maassluis. We kunnen nu nog niet garanderen dat er ook nog aan de deur kaarten verkochten gaan worden, op = op. Als je geen lid bent van de fanclub, vermeldt dan duidelijk je naam-en adresgegevens op de overschrijving. Alle bestelde kaarten zullen in de laatste week van oktober verzonden worden, voorop gesteld dat we een adres van je hebben. Bij je kaart(en) zit dan ook een brief met verdere informatie over het programma. Mis het niet, het wordt een topdag!

Wanneer: zaterdag 3 november

Hoe laat: van 11.00 tot 23.00 uur

Waar: in theater de Koningshof in Maassluis

Met o.a. optredens van the Queen Unplugged Project en Robby Valentine, veiling, loterij, veel prijsvragen, talkshow, Peter Freestone en nog veel meer.

2012-09-20 20:00:05