Verslag van een ontmoeting !!!

Queenfan A.: " Hoi B., leuk je weer eens te zienWeet jij of er dit jaar weer een Queendag is ? "

B.: " Jazekerzoals gebruikelijk in het Koningshof te Maassluis, op zaterdag 3 november en ik heb al een kaart !! "

A.: " Heb jij al een kaart ? Maar het is pas juni, toch nog tijd zat om te bestellen ? "

B.: " Nee joh, je moet er snel bij zijn, want de fanclub trakteert bezoekers dit jaar op een CD met tot nu toe onbekende opnamen van het eerste Queen-concert in 1974, je weet wel, in het Congresgebouw. En van die cd's worden er slechts 250 genummerde exemplaren gemaakt en ze worden
beslist NIET verkocht. Wie dus bij de eerste 250 kaartenkopers zit, is verzekerd van zo'n zeldzame cd."

A.: " Nou, dan ga ik ook maar gauw bestellen, want ik moet zo'n cd zeker voor mijn verzameling hebbenZijn zeker dure kaarten dan dit jaar ? "

B.: " Nee man, de kaarten zijn belachelijk goedkoopmede dankzij een paar fantastische sponsors. € 22,50 slechts, inclusief cd ! En makkelijk te bestellen: Je maakt € 22,50 per kaaart over op rekening 23.13.172 t.n.v. J.J. Roggeveen - Queen Fanclub en klaar ben je. Maar wees snel, want OP = OP. "

A.: " Hartstikke bedankt, tot op de Queendag. "

Geplaatst door: Rinus Walstijn