PROGRAMMA 3 NOVEMBER 2012

Hoewel we, bijna 8 maanden vantevoren, nog geen tijdschema voor onze komende Queendag op 3 november hebben, kunnen we je vandaag al wel in grote lijnen ons programma verklappen!

De live muziek komt in de middag van het Hongaarse Queen Unplugged Project – die in 2009 de zaal volkomen op zijn kop wisten te zetten. ’s-Avonds hebben we een volledig optreden van Robby Valentine – na zijn zeer succesvolle (maar véél te korte) optreden tijdens de Queendag van vorig jaar was het direct al duidelijk dat we hem nogmaals, maar dan voor een echt concert, moesten zien te contracteren – en we zijn er superblij mee dat dat is gelukt!

Er zal weer een talkshow zijn onder leiding van Edger Hamer, één van zijn gasten zal in elk geval RTL4 verslaggever (en groot Queenfan) Rik Konijnenbelt zijn. De naam van de andere talkshowgast  hou je nog van ons te goed.

Geen Queendag zonder Peter Freestone, ook dit jaar zal hij er weer zijn.

Het kroontje op, kroontje af spel zal weer gespeeld worden en er is een leuk, nieuw spel in ontwikkeling wat voor iedereen toegankelijk is en waarmee natuurlijk weer een mooie prijs te winnen is.

Ook zal iedereen die voor een bepaalde datum zijn kaarten besteld heeft, een heel bijzonder kadootje aan de deur ontvangen.

Veel om je op te verheugen dus, over een paar weken zullen we de voorverkoop gaan starten!

2012-05-18 16:57:23